Members

”Joukkue kasattiin kaupunkisota-nimiseen Overwatch-turnaukseen. Tarkoituksena oli pitää hauskaa ja voittaa. No eihän sitä voittoa tullut. Se ei tahtia haitannut, vaan huomasimme, että tämä on ihan hyvä porukka. Kun huomasin porukan innostuksen ja kiinnostuksen, päätin kysyä jos alettaisiin treenaamaan ja oltaisiin ihan oikea joukkue. Tästä se matka nyt sitten alkaa kohti suuria arenoita. Olemme tavallisia työtä ja opiskelua tekeviä poikia ja miehiä. Ikähaarukka 17-29. Löytyy joukosta perheellistä isää, jolle lisäystäkin tulossa. Pelikokemusta löytyy jokaiselta vaihtelevasti, pronssista timanttiin. 

Tunteja olisi varmaan toppiin asti, mutta treenillä sinne päästään.  Mikä on sitten meidän päämäärä ja tavoite. Ajatukset on tietysti liigassa, mutta nyt kuitenkin kehitytään, pidetään hauskaa, tutustutaan, tehdään yhdessä ja huomioidaan realistiset tavoitteet. Yhdessä tekeminen ja kehittyminen on se juttu.” – Mika Aitto-oja


Araz

MIKA AITTO-OJA

Mika ”Araz” Aitto-oja on videopelien entinen suurkuluttaja kahden vuosikymmenen ajalta. Eniten pelitunteja löytyy WoWista, aina raidailusta mitä ihanimpiin pvp 3v3 matseihin. Restodruidi oli kova! ”Virallinen” fps ura lähti Doomista liikkeelle ja tämän jälkeen Araz on kolunnut niitä laidasta laitaan. Quake 3 arena herättää mitä suurimmat muistot. Nykyään suurin osa ajasta menee Overwatchin parissa, kehittäen itseään ja joukkuetta. Yhtään unohtamatta tutustumista paremmin mitä mahtavimpiin joukkuetovereihin.

Nanox

RIKU ANDSTEN

Riku ”Nanox” Andsten on pelannut supportteja ja tankkeja aina peliuran alkuajoista lähtien. Pelaamisen hän aloitti kuusivuotiaana Commander Keenin ja Crash Bandicootin siivittämänä, kunnes siirtyi tiimipohjaisiin ja ”vakavasti otettaviin” peleihin teinivuosien alussa. Roolituksensa hän valitsi huomatessaan hyvien ja tärkeiden support-roolia pelaavien ihmisten olevan kortilla, jolloin Nanox päätti itse täyttää tuon aukon.

WNJ

WALTTERI HIRSIKANGAS

Waltteri ”WNJ” Hirsikangas on pelaillut mm. cs:gota ja pubgia ennen Overwatchin kunnolla aloittamista. Kilpapelaaminen alkoi Counter-Strike:Global Offensiven puolelta aluksi liittymällä Faceit turnauksiin joukkueen kanssa ja pitämällä hauskaa. Internet touringeista sitten siirryttiin pelaamaan laneille esim. Satisfaction ja Insomnia. Alkujaan Overwatch tuli hankittua ns. ¨läpällä¨, mutta siitä tuli lopulta WNJ:n tämän hetkinen ykköspeli. Paso doblessa oli tankin paikka vapaana, joten hän tarjoutui täyttämään palasen joukkueesta. WNJ nauttii joukkueen kanssa pelaamisesta pelistä riippumatta.

Wassabe

ATTE PELTOLA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Nuuskis

VILHO UUSI-UOLA

Vilho ”NUUSKIS” Uusi-Uolan peliura alkoi kuusivuotiaana Soldier of Fortune II: Double Helixin parissa, jota hän pelasi satunnaisesti. CSGO:ta hän on pelannut muutaman tuhannen tunnin edestä ja osa tunneista on pelattu aika korkealla tasolla Suomessa. Kyllästyttyään CS:ään, Overwatchiin kerääntyi entistä enemmän pelitunteja ja Paso Dobleen hän päätyi Arazin hakiessa pelaajia turnaukseen. NUUSKIS on aina ollut todella kilpailullinen ja haluaa vaikuttaa pelin lopputulokseen mahdollisimman paljon, joten hän päätyi pelaamaan DPS-hahmoja.