REKRY

Tapahtuma kaipaa nuoria aikuisia tekemään ja toimimaan tapahtumaa ennen, tapahtuman aikana sekä tapahtuman jälkeen. Alla on listaus avoimista paikoista sekä tehtävien ja tiimien esittelyt.

Avoimet tehtävät

  • Info
  • Rakennustiimi
  • Turvallisuustiimi
  • Markkinointi
  • GameAdmin

 

Palkkio

Tapahtuma järjestetään talkoohengessä vapaaehtoisvoimin. Tarjoamme valikoiduille vapaaehtoisille konepaikkan Crew-pöydästä (kts. lippukauppa) sekä koko tapahtuman ajan ruokaa ja juomaa.

Info

Sinä olet se ihana infohenkilö, joka jää kaikille mieleen. Palvelualttiutesi on 10+ ja pääset näkemään laajasti kaiken mitä laneilla voi tapahtua. Työvuorot ovat vaihtelevia peruspäivystämisestä aina ongelmienratkontaan. Sinä olet se henkilö, joka tietää vastauksen Trivial Pursuit -kysymyksiin ja moninaisiin ongelmiin (ja jos et tiedä – otat selvää!)

Rakennustiimi

Rakennustiimi on lanien selkäranka. Tiimin tehtävä on rakentaa laniympäristö kuntoon ennen ovien avaamista sekä purkaa tapahtuma tehokkaasti tapahtuman jälkeen.

Hyvät tetristaidot katsotaan eduksi

Turvallisuustiimi

Haemme järjestyksenvalvojia sekä EA-taitoisia ihmisiä. Tehtävänäsi on turvata lanittajien, vierailijoiden ja tapahtumapaikan turvallisuus. Isoissa tapahtumissa voi kuitenkin sattua ja tapahtua, jolloin ensiapu on lähellä.

Markkinointi

Kaipaamme juuri sinua markkinointiguru, joka taidat niin sisällöntuotannon kuin tekniset välineet. Voit olla joko aktiivinen somettaja, huikea graafikko tai häikäilemätön kaupparatsu, joka myy ja markkinoi siten, että kaikille jää hyvä mieli. Tekemistä on ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Kenttä on todella laaja ja mahtavaa hommaa on tarjolla.

GameAdmin

GameAdminit ovat vastuussa turnausten läpiviennistä aina ensimmäisestä ottelusta finaaliin asti. Pelipalvelimet, sääntöjen valvonta ja ongelmien ratkonta kuuluvat GameAdminin tehtäviin.

HAKEMUS

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://100koo.org/vergosa/rekry/