PlayerUnknown’s Battlegrounds -joukkue julki

By 19.4.2018Ajankohtaista

100k esportsin uusin aluevaltaus on PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Avoimen pelaaja- ja joukkuehaun kautta päädyimme aloittamaan tryout-jakson kyseisten pelaajien kanssa ja nyt voimme ylpeästi esitellä heidät joukkueena kaikille.

”Itseni ja joukkueen puolesta haluamme kiittää 100k esportsia syntyneestä sopimuksesta ja mahdollisuudesta, jota jokainen joukkueen jäsen on etsinyt. Tästä lähdetään rakentamaan tulevaisuutta esports rintamalla PUBG:n merkeissä, tavoitteena totta kai olla Suomen menestynein joukkue.” -Joukkueen kapteeni Jesse ”Jazzi” Koiranen

”Joukkueen motivaatio ja tahtotila sopii organisaatioomme ja visioomme. Olemme erittäin iloisia, että olemme voineet yhdistää nämä huikeat pelaajat keskenään. Näemme heissä jokaisessa valtavaa potentiaalia.” -100k ry:n puheenjohtaja Timo ”efs0n” Metsäjoki

Joukkueemme tarkemmat tiedot löydät täältä!