XAXA Tampereen ammattikorkeakoulusta korjasi voiton Counter-Strike: Global Offensiven Opiskelijoiden eSM-kisoista

By 28.10.2018tapahtumat

100k esportsin ja Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO:n järjestämän Counter-Strike: Global Offensive -pelin Opiskelijoiden eSM-kisat ovat onnistuneesti päättyneet. Kaksivaiheisten kisojen online-osuudesta neljä tiimiä jatkoi semifinaaleihin. Karsinnat pelattiin neljässä neljän joukkueen lohkossa, joista lohkovoittajat kutsutaan lopputurnaukseen Poriin Insomnia-verkkopelitapahtumaan, jossa kilpailut pelattiin kahdessa osassa 26.10.-27.10.2018.

Verkkopelitapahtuma Insomniassa voitosta taistelivat seuraavat joukkueet:

  • Spiritus (Tampereen yliopisto)
  • rapukoulu (Itä-Suomen yliopisto)
  • XAXA (Tampereen ammattikorkeakoulu)
  • HANAA (Metropolia ammattikorkeakoulu)

Semifinaali:

Spiritus vs HANAA 1-2
rapukoulu vs XAXA 0-2

Pronssipeli:

Spiritus vs rapukoulu 2-0

Finaali:

XAXA vs HANAA 2-1

Tulokset:

  1. XAXA
  2. HANAA
  3. Spiritus
  4. rapukoulu

”Järjestäjän näkökulmasta turnaus eteni todella sujuvasti ja finaalitapahtuman pelaajahaastatteluiden perusteella myös joukkueille nämä kisat olivat ennen kaikkea positiivinen kokemus. Korkeakoulujen elektronisen urheilun kulttuuri on koko ajan kasvamaan päin, olkoon nämäkin kisat siitä selkeä osoitus.” -Juho ”Wormatsu” Paavola

”Kiitos Paavolalle massiivisesta työstä. Ensimmäiset kisat takana ja suurella todennäköisyydellä eivät viimeiset. Yhteisöllinen ja kannustava ilmapiiri teki turnauksesta kaikkinensa huikean. Ehkä tärkeintä ei olekaan lopulta voitto, vaan tavattoman hauska yhdessä tekeminen?” -Timo ”efs0n” Metsäjoki

Kisat järjestettiin yhteistyössä Verkkopelitapahtuma Insomnian, Opiskelijoiden Liikuntaliiton ja Suomen elektronisen urheilun liiton kanssa. Kisoihin ilmoittautui 16 joukkuetta, jotka edustivat 11 eri korkeakoulua. Opiskelijoita oli kaupunkien sisäisten sekajoukkueiden myötä kuitenkin useammasta.

Lisätiedot:

100k ry pj
Timo ”efs0n” Metsäjoki
timo.metsajoki@100koo.org