FrostyLAN- tapahtuman jälkitiedote

Ensimmäinen FrostyLAN-tapahtuma saatiin sunnuntaina päätökseen. Kiitokset Eurajoen kunnalle sekä Eurajoen puhelimelle tiloista ja nettiyhteydestä!

Tapahtumaan osallistui 44 lanittajaa sekä 9 järjestäjää. LANit alkoivat tuttuun tapaan rakennusvaiheella, johon osallistui 7 järjestäjää. Ovet lanittajille avattiin klo 18.05 ja ensimmäisen tunnin aikana puolet konepaikan ostaneista oli jo paikalla. Valot sammuttettiin klo 20.10 ja samalla alkoi  CSGO-turnauksen ilmoittautuminen. Turnaukseen osallistui kuusi joukkuetta ja palkintopotiksi varmistui täten 200€ (150€ voittajalle, 50€ toiseksi sijoittuneelle). Tapahtuman aikana koettiin yksi sähkövika, joka kuitenkin saatiin puolessa tunnissa korjattua.

Turnaus alkoi perjantaina 19.4 klo 15 lohkovaiheella, joka saatiin päätökseen noin puolen yön aikaan samana päivänä. Lohkovaiheessa kaikki joukkueet kohtasivat toisensa kerran. Lohkovaiheen ylivoimainen joukkue Moikkelismoi (5 voittoa, 0 tappiota) haastoikin järjestäjäporukan BO1-otteluun Miragessa, joka päättyi Moikkelismoin 16-10 voittoon.

Playoff-vaiheessa pelattiin BO3 semifinaalit sekä BO3 finaali. Toisessa semifinaalissa Moikkelismoi voitti Team Virginin 2-0 (16-5, 16-6) ja toisessa Deatacne voitti Tuuhiot 2-0 (16-8, 16-5). Finaali Moikkelismoin ja Deatacnen välillä olikin ensimäisessä kartassa (Dust2) odotettua jännittävämpi, mutta Moikkelismoi onnistui kääntämään hurjan tappioasemansa (4-11) 16-14 voittoon. Toinen kartta, Overpass, oli numeroiltaan jo selkeämpi, päättyen Moikkelismoin 16-11 voittoon. Moikkelismoi nappasi itselleen 150€ ja Deatacne 50€. Turnaus oli ohi lauantaina 20.4 klo 20.

Tapahtumaan suunniteltu Crash Team Racing-turnaus ei toteutunut osallistuijien vähäisyyden vuoksi. Loppulanit järjestäjäporukka rentoutui kivojen yhteisten pelien äärellä.
Tapahtuman purku alkoi sunnuntaiaamupäivällä klo 11.30 vaikka sitkein kolmikko vielä pelaili PUBGia. Tapahtuma oli purettu ja tapahtumapaikka siivottu sunnuntaina klo 15 ja järjestäjäporukka lähti kukin omille teilleen.

Tapahtumasta jäi jälkeen erilaisia löytötavaroita, näitä voi kysellä joko sähköpostitse info(a)100koo.org tai sometilien privaviestien kautta.

Järjestäjäporukka kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa kaikille hyvää kevään alkua!