OSM CSGO-turnaus tulee jälleen!

Kuva: Rasmus Forssell

Opiskelijoiden Counter-Strike: Global Offensive -pelin mestaruudesta kisataan kolmatta kertaa

100k esports tuottaa kolmatta kertaa peräjälkeen opiskelijoiden CS:GO eSM-kilpailut yhdessä Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO:n kanssa. Turnaus tulee olemaan jälleen kaksivaiheinen. Online-karsintojen kautta parhaimmat joukkueet tulevat etenemään lopputurnaukseen Poriin Insomnia-verkkopelitapahtumaan. Lisätiedot ja tarkemmat päivämäärät tarkentuvat kesän aikana.

”Nyt jos koskaan on aika aloittaa joukkueiden kasaaminen ja harjoittelu, sillä syksyllä mennään kovaa ja kilpaillaan tosissaan! Luvassa on jälleen tapahtumarikas turnaus ja vuosittain parantunut tuotanto tullaan tänä vuonna vielä nostamaan pykälällä ylöspäin. Vauhdikkaita ja viihdyttäviä tilanteita luvassa jälleen palvelimella timanttisella selostuksella höystettynä.”
– Joel “NatoGandalf” Kuusisto

”Kaksien todella onnistuneiden kisojen jälkeen mennään innolla kohti seuraavia, ja korkeakouluissa elektronisen urheilun kulttuuri sen kuin kasvaa. On mahtavaa saada rakentaa tapahtumaa, josta innoissaan ovat pelaajat, yhteistyökumppanit ja koko taustoilla hääräävä talkooväki. Nähdään siis striimien äärellä jälleen syksyllä!”
-Juho ”Wormatsu” Paavola

Jos olet kiinnostunut tuottamaan tai olemaan tuotannossa mukana jollain tasolla ota yhteyttä Joel ”NatoGandalf” Kuusistoon.

Lisätiedot:

100k ry pj
Joel “NatoGandalf” Kuusisto
+358 45 111 2593
joel.kuusisto@100koo.org