Opiskelijoiden CS:GO Suomen mestaruus jaossa 22.11.2020

By 21.11.2020Ajankohtaista

Kolmatta kertaa järjestettävät Counter-Strike: Global Offensive -pelin opiskelijoiden SM-kisat ovat edenneet mitalipeleihin. Semifinaaleissa perjantain ja lauantain 20.-21.11. aikana ratkottiin mitaleista taistelevat korkeakoulut.

Sunnuntain 22.11. aikataulu on seuraavanlainen:

Pronssipeli pelataan 22.11. kello 13.00 alkaen. Pronssista taistelevat VF eSports Jyväskylän yliopistosta sekä Tillimakaroni Vaasan ammattikorkeakoulusta.

Suomen mestaruus on jaossa kello 18.00 alkaen, kun Leveä LUT-yliopistosta saa vastaansa hallitsevan mestarin JamkGO:n Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Mitalipelit näkyvät 100k esportsin Twitch-kanavalla www.twitch.tv/100kesports. Otteluiden jälkeen Keulacornerissa on tarjolla analyysiä.

Tulospalvelu: https://tinyurl.com/csgoosm2020

”Perjantain ja lauantain semifinaalit osoittivat, että jokaisella joukkueella on kykyä ja taitoa taistella mitalisijoituksista. Kartat ratkesivat monesti mahtaviin yksilösuorituksiin, jotka kantoivat joukkueen lopulta aina voittoihin asti. Viime vuoden mestari JamkGO Jyväskylän ammattikorkeakoulusta oli semifinaaleissa myös tehokas ja pelasi tiensä tänä vuonna myös finaaliin asti. Kumpi lopulta voiton vie: JamkGO vai Leveä LUT-yliopistosta, joka tulee haastamaan mestarit – se selviää huomenna kello 18.00 alkaen.”
-Timo ”efs0n” Metsäjoki, 100k ry. vpj.

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi koko turnaus on järjestetty tänä vuonna etänä.

Kisojen taustaorganisaationa toimii jo kolmatta kertaa satakuntalainen 100k esports yhdessä Opiskelijakunta SAMMAKKO:n, Opiskelijoiden Liikuntaliiton ja Suomen Elektronisen Urheilun Liiton kanssa. Turnaukseen on voinut osallistua kuka tahansa korkeakouluopiskelija yhdessä korkeakoulunsa joukkueen kanssa.

Lisätietoja turnauksesta:

https://osmkisat.fi/event/csgo2020

 

TURNAUKSEN SÄÄNNÖT

Turnauksen järjestelyissä noudatetaan ensisijaisesti Opiskelijoiden Liikuntaliiton OSM-sääntöjä. Peleissä noudatetaan SEUL ry:n virallisia Counter-Strike: Global Offensiven lajisääntöjä.

OLL:n OSM-säännöt https://oll.fi/kilpailutoiminta/osm-saannot/
SEUL:n kilpailuohjesäännöt http://seul.fi/jarjestajille/kilpailuohjesaanto
SEUL:n CS:GO säännöt http://seul.fi/e-urheilu/pelisaannot/turnaussaannot-csgo/