Digitaalisen pelaamisen aakkoset

By 11.10.2018tapahtumat, Yleinen

100k esports ja verkkopeliyhdistys Insomnia ry. järjestävät yhteistyössä luennon digitaalisesta pelaamisesta ja -kasvatuksesta. Luento on suunnattu huoltajille, pelaajien läheisille ja median edustajille, joille peliharrastus ei vielä ole kovin tuttu.

Mitä hyötyä digitaalisesta pelaamisesta voi olla? Minkä verran on sopivasti pelaamista? Voiko pelaamisesta tulla ongelma? Kuinka voin olla tukena ja missä menevät rajat? Kuinka ymmärrät digitaalista pelaamista ja keskustelet siitä lapsesi ja nuoresi kanssa.

 

Tervetuloa ilmaiselle luennolle ja tutustumiskierrokselle verkkopelitapahtuma Insomniaan Porin Karhuhallille (Urheilutie 1) 25.10.2018 kello 19.00. Luennon jälkeen on mahdollisuus tutustua tapahtumaan opastetusti. Yhteiskesto luennolla ja kierroksella on noin 1,5 h. Sekä luento että tutustumiskierros ovat ilmaisia.

 

Luennoimassa on 100k ry:n puheenjohtaja Timo Metsäjoki. 100k esports on palkittu vuoden pelikasvattajana 2015. Metsäjoki on kiertänyt ahkerasti luennoimassa vuosien ajan jo useille tahoille (mm. Porin kaupunki, Mannerheimin lastensuojeluliitto, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Verke).